Solusi Aplikasi Produk

  • Slim Frame Glass Door Hardware Solution

    Solusi Hardware Door Frame Glass Frame Langsing

    Kanthi popularitas gaya minimalis, lawang kaca bingkai langsing dadi luwih disenengi para pelanggan. Nanging, kunci kunci kaca ing pasar biasane ora cocog kanggo lawang kaca bingkai sing langsing. Kanggo ngrampungake masalah iki, YALIS ngluncurake kunci gerbang lawang kaca bingkai lan solusi hardware lawang kaca bingkai ramping.

  • Minimalist Door Hardware Solution

    Solusi Hardware Minimalis

    Minangka pemasok solusi perangkat keras lawang dhuwur, YALIS nggawe kunci kunci pintu minimalis kanggo lawang minimalis (lawang sing ora katon lan lawang dhuwur ing langit-langit). Kanthi kunci gagang lawang minimalis minangka inti, YALIS nggabungake solusi hardware lawang minimalis.

  • Interior Wooden Door Hardware Solution

    Solusi Hardware Pintu Kayu Interior

    YALIS wis ngembangake kunci gagang lawang modern interior lan kunci gagang lawang mewah sing terjangkau miturut estetika para nom-noman lan kabutuhan pabrikan, nyedhiyakake solusi hardware lawang kayu interior kanggo para pelanggan.

  • Ecological Door Hardware Solution

    Solusi Hardware Ecological Door

    Pintu ekologis, uga dikenal minangka lawang kayu bingkai aluminium, umume duwe dhuwur antara 2,1m nganti 2,4m, lan permukaan lawang bisa digabung kanthi bebas lan diganti karo bingkai lawang. YALIS wis nggawe solusi hardware lawang ekologis adhedhasar ciri kasebut.

  • Child Room Door Hardware Solution

    Solusi Hardware Kamar Kamar Anak

    YALIS nggatekake keamanan bocah ing ruangan kasebut, kayata ora sengaja ngunci, tiba ing njero ruangan, kacilakan dadakan lan liya-liyane. Mula, YALIS wis nggawe kunci lawang lawang sing ora dilindhungi bocah kanggo lawang kamar bocah, sing bisa ngidini wong tuwa mbukak lawang kanthi cepet nalika bocah kasebut ana ing bebaya.

Tim R&D

PAWARTA

  • Nggolek Mbesuk, YALIS Bakal ...

    Pambuka: Kekacauan sing disebabake COVID-19 nggawe perusahaan ora obah maneh ing cahya ing mburi trowongan, nanging gropyokan ing pedhut kanggo nemokake dalan. —— dening Kamar Dagang Uni Eropa ing China Ing wiwitan taun 2020, COVID-19 pecah. Saiki, ep global ...

  • CIDE 2021 Wis Dijadwalake, YALIS Wa ...

    Kustomisasi Omah Omah Kabeh Bakal Ditambah Kanthi ningkatake tingkat konsumsi sacara umum lan nganyari konsep konsumsi terus-terusan, pangaturan dhewe omah dadi kasunyatan sing ora bisa dibalekake saka konsumsi kluwarga. China minangka negara kanthi jumlah ...

  • Lair saka Genggeman Door

    Saben sampeyan menet mudhun lawang kanggo mbukak lawang, apa sampeyan nate mikir babagan tahap apa sing kudu ditangani saka lawang iki sadurunge katon ing ngarep sampeyan? Konco gagang lawang biasa yaiku gaweyane para desainer lan kerajinan ...