Pameran

  • CIDE 2021 Was Here As Scheduled, YALIS Was Again Bringing A Variety Of New Products

    CIDE 2021 Wis Dijadwalake, YALIS Maneh Nggawa Macem-macem Produk Anyar

    The Ara Of Whole House Kustomisasi Teka Kanthi asil dandan sakabèhé saka tingkat konsumsi lan terus nganyarke konsep konsumsi, kabeh-house kustomisasi wis dadi kasunyatan irreversible saka konsumsi kluwarga. China minangka negara kanthi jumlah c...
    Waca liyane
  • YALIS Will Appear At Interzum@home 2021

    YALIS Bakal Muncul Ing Interzum@home 2021

    Amarga pengaruh COVID-19, Koelnmesse biennial diganti dadi platform digital Koelnmesse. Interzum@home bakal njupuk Panggonan saka 04. kanggo 07.05.2021. Ing interzum@home, luwih saka 140 perusahaan saka sekitar 24 negara bakal nampilake produk lan layanan ing platform digital Koelnmesse. ...
    Waca liyane
  • YALIS Shows Up At 124th Canton Fair

    YALIS Tampilake Ing Pameran Kanton kaping 124

    Sukses gedhe kanggo YALIS ing Pameran Kanton ing Guangzhou sing nampilake koleksi gagang anyar. Ing Canton Fair ing Guangzhou, acara paling penting ing China, lan liwat 25500 perusahaan pameran melu ing. Sadurunge ...
    Waca liyane
  • The 16th Indo Build Tech Jakarta Exhibition

    Pameran Indo Build Tech Jakarta ke-16

    Pameran Indo Build Tech Jakarta sing dianakake tanggal 2 Mei nganti 6 Mei ing ICE (Indonesia Convention Exhibition) YALIS uga melu pameran iki. Seri Acara Indo Build Tech paling gedhe lan bangunan & int ...
    Waca liyane
  • Events At Interzum 2019

    Acara ing Interzum 2019

    Ing wulan Agustus 2019, tim YALIS rawuh ing Interzum Fair ing Cologne, Jerman. Kaya sing wis dingerteni, Interzum minangka pameran dagang utama ing donya kanggo produksi furnitur lan desain interior. We are looking nerusake kanggo luwih nggedhekake pasar Eropah ing lokal. ...
    Waca liyane

Kirim pesen kanggo kita: