Kabar

  • What is the general installation height of door handles?

    Apa dhuwur instalasi umum saka gagang lawang?

    Saiki, gagang lawang minangka bagean cilik sing penting ing lawang omah. Dhuwur gagang lawang unik ing desain kabeh lawang. Umume wong ora kenal karo dhuwur instalasi gagang lawang. Ora jelas carane dhuwur instalasi saka gagang lawang biasa paling su ...
    Waca liyane
  • How to choose an interior door handle manufacturer?

    Cara milih produsen gagang lawang interior?

    Saiki, gagang lawang interior wis dadi bagian integral saka urip wong. Ing rumah sakit, sekolah, lan proyek omah hardcover, tuku akeh dibutuhake. Biasane, dituku langsung saka pabrikan gagang lawang interior kanggo nyuda biaya. Dadi, apa yen sampeyan milih interior ...
    Waca liyane
  • How much does an interior door handle cost? What are the influencing factors

    Pira regane gagang lawang interior? Apa faktor sing mengaruhi

    Saben uwong ora asing karo gagang lawang interior. Bisa dideleng ing kamar turu, kamar sinau, pawon, lan liya-liyane. Ing tangan siji, iku kanggo nglindhungi keamanan properti njero ruangan, lan ing sisih liya, nduweni peran hiasan dekoratif sing apik banget. Dadi, pira rega gagang lawang njero ruangan normal? ...
    Waca liyane
  • What do you need to pay attention to when purchasing interior door handles?

    Apa sampeyan kudu menehi perhatian nalika tuku gagang lawang interior?

    Kanggo proyek teknik, tuku gagang lawang interior minangka tugas sing penting banget. Iku normal kanggo atusan ewu bêsik saben wektu, lan jumlah melu iku minangka dhuwur minangka atusan ewu utawa malah mayuta-yuta yuan. Dadi apa sing penting kudu digatekake nalika tuku interi ...
    Waca liyane
  • What are the commonly used materials for engineering door lock hardware

    Apa bahan sing umum digunakake kanggo hardware kunci lawang engineering

    Kanthi munggah saka omah, rumah sakit, lan sekolah, hardware gagang lawang engineering ndhukung uga wis dadi bagéyan indispensable lan penting. Hardware nangani lawang engineering umum duwe rong bahan utama: siji wesi seng, bobot abot, katon ayu, cocok kanggo kamar hardcover ...
    Waca liyane
  • How to choose an interior door handle

    Cara milih gagang lawang interior

    Minangka produk hardware sing perlu kanggo saben kluwarga, nangani lawang interior akeh sought sawise kanggo katon ayu lan safety dhuwur. Ana akeh bahan kanggo nangani lawang interior, lan gaya uga beda kanggo nyukupi kabutuhan beda saka macem-macem jinis pelanggan. H...
    Waca liyane
  • What are the characteristics of indoor door handles of different materials

    Apa karakteristik gagang lawang njero ruangan saka macem-macem bahan

    Gagang lawang interior asring katon ing ruangan njero ruangan kayata kamar turu, sinau, lan liya-liyane, lan minangka salah sawijining piranti pendukung kanggo lawang kayu. Gagang lawang interior umum ing pasar digawe saka stainless steel, paduan seng, tembaga murni, lan paduan aluminium. Bahan sing beda nduweni sifat sing beda ...
    Waca liyane
  • What do you need to pay attention to when purchasing door handles?

    Apa sing kudu digatekake nalika tuku gagang lawang?

    Kanggo personel pengadaan teknik, perlu njlentrehake kabeh aspek pengadaan materi. Pengadaan gagang lawang minangka bagean penting. Gagang lawang pengadaan teknik kudu adhedhasar proyek teknik khusus, kayata rumah sakit, proyek sekolah, omah hardcover ...
    Waca liyane
  • What kind of material is good for bedroom door handles?

    Bahan apa sing apik kanggo gagang lawang kamar turu?

    Kamar turu minangka papan kanggo wong ngaso, lan efek hiasan sakabèhé luwih anget lan sepi. Ngalahake lawang kamar turu umum ing pasar utamane duwe papat bahan, wesi seng, baja tahan karat, campuran aluminium lan tembaga murni. Gagang lawang kamar turu saka macem-macem bahan duwe macem-macem ...
    Waca liyane
  • Why are minimalist door handles so popular in the market?

    Napa gagang lawang minimalis populer ing pasar?

    Ing taun-taun pungkasan, gagang lawang minimalis wis entuk perhatian akeh saka pasar. Iku produk selebriti online. Gagang lawang minimalis uga diarani gagang lawang minimalis Italia, gagang lawang kayu kanthi warna sing padha, lan liya-liyane, lan diarani beda ing wilayah sing beda-beda ...
    Waca liyane
  • What factors affect the price of indoor door handles?

    Faktor apa sing mengaruhi rega gagang lawang njero ruangan?

    Gagang lawang interior banget umum ing urip kita. Iki minangka salah sawijining produk hardware sing dibutuhake kanggo saben kulawarga. Pira regane gagang lawang interior umum? Rega kasebut minangka topik sing digatekake akeh kanca. Faktor utama sing mengaruhi rega gagang lawang interior ...
    Waca liyane
  • What are the main materials for making indoor door handles

    Apa bahan utama kanggo nggawe gagang lawang njero ruangan

    Gagang lawang interior bisa dideleng ing pirang-pirang papan ing urip saben dina, apa ing wilayah omah, rumah sakit, sekolah, gedung perkantoran, pusat perbelanjaan lan papan liyane, gagang lawang interior bisa dideleng. Gagang lawang interior umum bisa dipérang dadi gelar. Ana telung gelar dhuwur, medium a ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita: