Layanan Khusus

Layanan Khusus

Hardware lawang nduwe pengaruh penting marang pangembangan pabrikan ing mangsa ngarep. Panyedhiya solusi hardware lawang sing apik mesthine ora mung bisa nyedhiyakake produsen lawang kanthi mandheg kanggo sistem hardware lawang lengkap, nanging uga bisa kerja sama karo pangembangan produk pabrikan lan menehi dorongan sing penting kanggo pangembangan produk pabrikan . Kanthi cara iki, ora mung bisa ngirit biaya wektu lan biaya sumber daya manungsa saka pabrikan nalika tuku, nanging uga bisa ningkatake katrampilan riset lan pangembangan pabrikan.

Kanggo nanggepi kabutuhan pabrikan kanggo panyedhiya solusi hardware lawang, YALIS, minangka pemasok solusi perangkat keras lawang profesional, wis nggunakake lini produk lan struktur perusahaan dhewe kanggo nyukupi kebutuhan pabrikan lawang.

Kemampuan Kustomisasi

YALIS wiwit mboko sithik nggawe tim R&D dhewe nalika wiwitan didegake. Saiki, tim R&D YALIS duwe insinyur mekanik, insinyur proses lan desainer penampilan, sing bisa nyukupi kabutuhan kustomisasi pelanggan kayata pengembangan struktur produk, desain tampilan, lan kerajinan tartamtu. Ora mung iku, YALIS duwe pabrik dhewe, sing bisa nyedhiyakake layanan siji langkah kanggo pangembangan lan desain produk, cetakan 3D, pengembangan jamur, uji coba jamur, produksi uji coba, lan produksi massal, nyuda biaya komunikasi saka pangembangan produk anyar dadi produksi massal , lan nggawe kerjasama kanthi luwih raket.

Aksesoris Hardware Pintu

Saliyane kemampuan sing disesuaikan, YALIS uga nambahake aksesoris hardware lawang produk, kayata stopper lawang, engsel lawang, lan liya-liyane, kanggo nyukupi kebutuhan pabrikan lawang. Supaya lawang ora mung bisa nyukupi sarat fungsional, nanging uga kudu nggatekake kaendahan lawang. Lan amarga YALIS nyedhiyakake piranti keras lawang kanthi langkah siji, ngirit wektu lan upaya kanggo tuku aksesoris perangkat keras liyane saka pemasok pabrikan lawang liyane.

service-1

Pengalaman Profesional ing Layanan Produsen Pintu

Wiwit YALIS nemtokake strategi kanggo nggedhekake kerja sama karo pabrikan ing taun 2018, tim kasebut nambahake tim layanan pabrikan menyang tim penjualan, sing khusus kanggo ngetutake pabrikan lawang kanggo nambah layanan kanggo pabrikan lawang lan ngrampungake masalah kanthi tepat wektu. Ing produksi, YALIS ngenalake sistem manajemen produksi ISO lan peralatan produksi otomatis kanggo nambah kapasitas produksi lan njamin kapabilitas pangiriman.

YALIS minangka pemasok solusi perangkat keras lawang kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, pengalaman sing akeh lan katrampilan profesional, kanthi efektif bisa nulungi pabrikan supaya bisa luwih maju lan maju bebarengan.