Kawicaksanan Pasar

Kebijakan Perlindhungan Area

Market Policy

Kanggo pasar hardware lawang, ana akeh merek Italia sing produk mewah kalebu ing kualitas lan rega. Nanging, ora kabeh pelanggan bisa nampa rega sing larang banget. Mula, YALIS minangka pilihan sampeyan kanthi produk mewah nanging regane luwih murah dibandhingake karo pasar hardware lawang Eropa. Nalika nggawe hubungan kerja sama karo YALIS, kita nglindhungi pasar lokal ing wilayah sampeyan. Perusahaan sampeyan diidentifikasi minangka distributor YALIS ing papan sampeyan.

YALIS makarya raket karo para distributor kanggo nyedhiyakake layanan ahli ing desain produk khusus, promosi merek, lan pangembangan bisnis. Adhedhasar pasar lokal, YALIS nyedhiyakake rencana praktis kanggo para distributor supaya bisa adol barang kasebut marang para pelanggan kanthi lancar. Strategi umum karo panel bisnis yaiku mbantu mbukak dalan kanggo kerja sama bisnis mbesuk ing level internasional kanggo kepentingan bisnis lan departemen.

Kebijakan Perlindhungan Produk

Kanggo produk sing disesuaikan, YALIS nglindhungi produk sampeyan dhewe. Kita nglindhungi produk supaya kompetitif lan unik ing pasar, kanthi kontrak ora bakal adol produk sampeyan menyang pelanggan liyane.

zheye
huace
daojuxiang

Dhukungan merek

1. Dhukungan Promosi: Kita ngrancang solusi asli sing cocog karo kebutuhan spesifik para pelanggan. Nyedhiyakake bahan lan alat sales kanggo promosi sampeyan. Kayata tampilan pariwara, papan tampilan, lemari tampilan, brosur, lsp.

2. Desain Pameran & Pameran: YALIS seneng nyedhiyakake desain dekorasi ruang pamer / pameran lan solusi bahan pemasaran khusus kanggo agen / distributor. Liwat komunikasi jero lan ngerti persyaratane saka para pelanggan, ruang pamer sing marem diwenehake sampeyan

3. Ndhukung Produk Anyar: Produk anyar bakal dipromosikake dadi agen / distributor sadurunge, sing bakal nggawe sampeyan seneng dadi VIP, kajaba kerja.

Market Policy-1

Syarat Distributor

1. Kanthi saluran tartamtu kanggo nyebar produk hardware ing pasar lokal, kanthi penjualan / toko / jaringan sing gegandhengan;

2. Agen / distributor merek;

3. Dadi independen ing pasar lokal: kanthi tim adol, tuku, pemasaran; gudang; bisa ngrampungake karya pemasaran lan promosi kanthi mandhiri;

4. Agen regional YALIS: berpengalaman ing bahan bangunan / industri perangkat keras, pangenalan lan pangerten dhuwur babagan strategi merek YALIS.