Produksi

Kanggo nambah produksi kanthi luwih efisien, YALIS ngenalake teknologi Computer Numerical Control (CNC) sing anyar. Dibandhingake karo alat mesin biasa, CNC nggunakake informasi digital kanggo ngontrol gerakan lan pamroses alat mesin, sing bisa ngrampungake pangolahan kompleks kanthi kualitas lan akurasi sing luwih dhuwur. Ing taun 2020, saliyane ngenalake mesin CNC, YALIS uga bakal nambah Mesin Poles Otomatis, Mesin Driving Screw Otomatis lan peralatan anyar liyane. Kanthi peralatan kasebut, YALIS wis nambah kemampuan produksi lan manufaktur, lan sistem proses produksi wis luwih apik.

2020 minangka taun pertama YALIS mbukak pabrik manufaktur cerdas. Kanthi ngenalake mesin die-casting otomatis, mesin polishing otomatis, paket sekrup otomatis lan peralatan otomatis liyane, uga tambahan tenaga teknis profesional, sistem produksi wis disuntikake kanthi vitalitas. Ing wektu sing padha, YALIS wis nguatake pilihan lan manajemen rantai pasokan, nggawe proses manajemen rantai pasokan, lan nguatake kemampuan kanggo ngontrol panyedhiya.

Salt Spray Test Machine

Mesin Uji Semprot Uyah

Automatic Die-casting Machine

Mesin Die-casting Otomatis

Automatic Packing Machine

Mesin Packing Otomatis

Standarisasi sistem ISO pabrik, peningkatan kapasitas produksi sing terus-terusan, kontrol kualitas produk sing disesuaikan lan produk konvensional sing luwih ketat lan stabilisasi pangiriman ngidini YALIS bisa tetep maju karo para pelanggan ing kompetisi sengit ing mbesuk lan nyukupi macem-macem kebutuhan khusus pelanggan

Automatic Polishing Machine

Mesin Poles Otomatis

Computer Numerical Control Machine

Mesin Kontrol Nomer Komputer

Cycle Test Machine

Mesin Tes Siklus