Tim R&D

Desain sing apik mesthine ora mung nggawe wong seneng banget karo kaendahan visual, nanging uga nggawe wong ngrasakake tren jaman lan nyukupi kabutuhan aplikasi sing nyata. Sawise 2014, gaya minimalis wiwit misuwur ing Eropa, lan banjur thukul ing Tiongkok ing taun 2017. Desainer YALIS tetep tren pasar lan terus ngrancang gaya desaine. Wiwit wiwitan gagang lawang desain mewah Eropa, gagang furnitur, gagang lawang gaya modern, gagang lawang minimalis kanggo lawang ekologis, gagang lawang fungsional, gagang lawang gaya Tionghoa anyar, langkah demi langkah YALIS bakal nambah hubungan antara hardware lawang lan pasar, lan fokus ing lawang kayu, lawang kaca, ruang omah, ruang komersial kanggo desain inovatif, lan ngatasi titik rasa lara kanggo pelanggan.

door handle designer

desainer gagang lawang

Riset lan pangembangan struktur sing apik kudu didhasarake karo kabutuhan pelanggan lan golek inovasi anyar kanthi terus mlebu pasar. Tim R&D YALIS mung duwe teknologi mesin nalika didegake. Mengko, proses iki dikontrol kanthi ketat, banjur pindhah menyang riset independen lan pangembangan struktur, lan pungkasane nambahake data produk menyang gedhung tim mengko. Saben kemajuan minangka lompatan kualitatif. Iki uga dadi bathi gedhe kanggo YALIS ing proses riset lan pangembangan.