Kegiatan

  • GUARD, Born To Be Extraordinary

    GUARD, Lair Dadi Mirunggan

    Saka Manhattan menyang Sydney Opera House menyang Shimao Cloud, lan menyang sisih kita, minangka pendatang anyar ing produk lawang lan jendhela, lawang kaca pigura sing ramping wis mbuktekake maneh lan maneh ing pirang-pirang dekade sawise lair. Produk lawang anyar sing luar biasa iki alon-alon berkembang saka novel dadi cla ...
    Waca liyane
  • YALIS Glass Door Lock Redefines What Is Exquisite Life

    Kunci Pintu Kaca YALIS Ndhaptar maneh Apa Urip sing Apik

    Kepileh Saka dedikasi kanggo rincian Fastidiousness Saka katresnan urip Urip Saka kontrol rincian Kepribadian unik, unprecedented surprise Netepake maneh urip kepileh Materials Kecanggihan asalé saka bahan kualitas dhuwur YALIS GUARD seri kaca utawa kunci digawe saka...
    Waca liyane
  • New Product Show Time | CHEETAH & Artware

    Wektu Tampilake Produk Anyar | CHEETAH & Artware

    Ana macem-macem aspek urip, sing cukup marem, ora owah, utawa inovatif lan menarik. Kita milih ora bakal kepepet dening konvensi, kanggo ngrusak imajinasi visual, lan nambah sawetara materi seni ing urip kita. YALIS gagang lawang, CHEETAH, lair. Njupuk i...
    Waca liyane
  • YALIS Designer Interview | Hanson Liang

    Wawancara Desainer YALIS | Hanson Liang

    Minangka Produsèn profesional karo 12-taun pengalaman ing hardware lawang, YALIS punika Produsèn anjog ing hardware lawang minimalis, lan desainer katon iku kreator sing menehi produk katon lan nyawa. Dina iki kita begja ngundang Hanson Lia...
    Waca liyane
  • Looking Forward To The Future, YALIS Will Move Forward Together With You

    Nggoleki Masa Depan, YALIS Bakal Maju Bareng Sampeyan

    Pambuka: Kekacauan sing disebabake dening COVID-19 wis nggawe perusahaan ora pindhah menyang cahya ing mburi trowongan, nanging groped ing pedhut kanggo golek dalan metu. —— dening Kamar Dagang Uni Eropa ing China Ing wiwitan taun 2020, COVID-19 pecah. Saiki, epidemi global wis ...
    Waca liyane
  • Kegiatan Spring Walk YALIS

    Tanggal 12 Mei, tim YALIS ngunjungi Zhongshan Diyin Resort. Priksa apa sing ditindakake ing kana! Kanthi cuaca sing apik, YALIS nganakake kegiatan spring walk. Ing tanggal 12 Mei, ...
    Waca liyane
  • Apa sing Kita Tindakake Sajrone Periode Wabah COVID-19

    Pembaruan Paling Anyar Pemulihan Coronavirus: Ing tanggal 19 Februari, pamrentah China ngumumake manawa kabeh pabrik bakal kerja maneh bubar. Staf YALIS (kantor lan departemen produksi) kabeh bakal bali kerja tanggal 24 Feb. China nggawe cathetan optimis babagan koronavirus nalika bisnis mbukak maneh,…
    Waca liyane
  • We Are Back

    We Are Back

    Ing tanggal 24 Fèbruari, kaya biyasané dibukak manèh sawisé taun anyar lunar, para pemain nganakaké naga kain dawa ing dhuwur ing cagak lan njogèd kanthi nabuh gendhing, kanthi pangarep-arep bisa nggawa rejeki kanggo para buruh YALIS saben dina. Nanging iki ora wektu normal. ...
    Waca liyane

Kirim pesen kanggo kita: