Struktur

6072 Kunci Mortise Silent Magnetik

Materi Baja tahan karat
Jarak Pusat 72mm
Back Set 60mm
Tes Siklus 200.000 kaping
Nomer Kunci 3 tombol
Standar EURO Standar

Noise: Biasa: ing ndhuwur 60 decibel; YALIS: Udakara 45 desibel.

Fitur:

1. Kasus mogok sing bisa diatur, sing nggawe instalasi luwih pas lan nyuda kasusahan instalasi.

2. Potongan push bentuk L-built-in kanggo mesthekake arah obah saka potongan push iku selaras karo arah arah bolt, saengga operasi samberan luwih lancar.

3. Gasket bisu diselehake ing antarane spring bolt lan baut lan ing kasus mogok kanggo nyuda swara sing digawe dening kunci mortise sajrone operasi.

4. Bolt ditutupi lapisan nilon kanggo nyuda gesekan lan nggawe luwih bisu.

 

Apa poin nyeri pasar sing ditanggulangi dening YALIS Magnetic Mortise Lock?

1. Desain struktural badan kunci ing pasar rumit lan gerakan samberan ora lancar. Mula, resistensi nalika gagang lawang dipencet gedhe, saengga kurang suwe pegangan lawang.

2. Posisi instalasi kasus mogok ing pasar wis tetep lan ora bisa diatur kanthi fleksibel, sing nambah kesulitan instalasi.

3. Nalika kunci paling bisu ing pasar bisa digunakake, kelancaran samberan ora apik, lan swara tabrakan ing antarane komponen kunci mortise banter, sing nyuda efek bisu.

6072-Model

Mekanisme Rosette & Musim Semi tipis 5mm

Desain mekanisme musim semi pegangan rosette ing pasar saiki akeh banget, nganggo akeh bahan baku, lan tampilanane rada gedhe, sing ora memenuhi persyaratan estetis klompok konsumen. Rosette lan mekanisme spring YALIS ultra tipis digawe saka paduan seng sing kandelane mung 5mm. Ana spring reset ing njero, sing nyuda ilange awak kunci nalika gagang ditekan, lan ora gampang digantung sawise nggunakake jangka panjang.

5mm Ultra-thin Rosette & Spring Mechanism2
5mm Ultra-thin Rosette & Spring Mechanism

Fitur:

1. Kekandelan rosette gagang dikurangi mung 5mm, sing luwih tipis lan luwih sederhana.

2. Ana spring bali siji arah ing njero struktur, sing bisa nyuda kerugian awak kunci nalika gagang lawang ditekan, saengga lawang lawang ditekan lan gagang lawang direset kanthi luwih lancar, lan ora gampang digantung.

3. Struktur lokasi watesan kaping pindho: Struktur lokasi watesan mesthekake yen sudut rotasi gagang lawang diwatesi, sing kanthi efektif bisa nambah umur layanan saka gagang lawang.

4. Struktur kasebut digawe saka paduan seng, sing duwe kekerasan sing luwih dhuwur lan nyegah deformasi.

Struktur Mini & Rosette & Escutcheon

Saiki, desain interior mewah paling populer kanggo integrasi lawang lan tembok, mula lawang minimalis mewah kaya lawang sing ora katon lan lawang dhuwur ing langit-langit wis muncul. Lan lawang minimalis kaya iki menehi kawigaten babagan integrasi lawang lan tembok kanggo nambah efek visual ing sakabehe. Mula, YALIS nggawe mekanisme mini spring lan kit soyo tambah kanggo nyuda ukuran rosette lan escutcheon. Kanthi masang mekanisme spring lan kit sing dipasang ing bolongan lawang, rosette lan escutcheon disimpen ing level sing padha karo lawang lan tembok sabisa. Luwih akeh kanthi wujud tampilan integrasi lawang lan tembok.

bedroom door handle

Split Kaca YALIS

Kanggo nggayuh tren pasar lawang kaca bingkai ramping, lan ngetrapake puluhan gagang lawang laris sing dikembangake dening YALIS sajrone 10 taun kepungkur kanggo lawang kaca bingkai ramping, YALIS ngluncurake gelas kaca kasebut. Splint kaca minangka jembatan ing antarane lawang kaca lan gagang lawang kaca, lan bisa nyukupi kabutuhane para pelanggan kanthi ukuran bingkai lawang 3 sing beda. Splint kaca bisa dicocogake karo kabeh gagang lawang YALIS. Ana irisan karet ing jeblugan kasebut supaya ora nggeser. Desain sederhana lan bentuk inovatif nggawe gaya sing beda kanggo omah sing sederhana.

glass door lock