Distributor YALIS

wukelan
https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Ukraina

Celeste Trade minangka agen perwakilan YALIS ing pasar Ukraina. Dheweke ngadhepi para pedagang perangkat keras lokal, partai besar lan pabrikan lawang. Saka 2017 nganti 2019, kanthi kerja sama bisnis sing ora bisa dipisahake, kita miwiti promosi merek ing Ukraina.

https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Vietnam

Anyhotel Vietnam Joint Stock Company minangka agen perwakilan YALIS liyane ing pasar Vietnam. Dheweke duwe total 8 perusahaan lawang merek ing Vietnam, sing diadhepi karo pangembang real estate kanggo konstruksi. Kita wiwit kerja bareng wiwit 2014. Saiki, YALIS nggawe gambar sing andal lan apik sing ditandingi karo Hafele, Yale, lan Imuntex.

yuenan
xinjiapo
https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Singapura

BHM minangka agen kita ing pasar Singapura. Dheweke duwe ketenaran sing dhuwur sing nyedhiyakake hardware arsitektur kanggo pangembang real estate. YALIS wiwit promosi merek kita ing Singapura ing taun 2019.

https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Korea Selatan

Distributor Korea Selatan Brand YALIS, Joil ART minangka distributor ing Korea Selatan kanggo sawetara merek Eropa. Miwiti kerjasama karo merek YALIS ing 2019 lan bakal melu ing KOREABUILD 2020 ing wulan Juli kanthi merek YALIS.

nanhan
shalabo
https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Arab Saudi

Dumunung ing Taif, kutha sisih kulon cedhak Jeddah. Co Door fokus ing bahan bangunan kayata gagang lawang, kunci cerdas, barang lawang, gagang kabinet ing Arab Saudi. YALIS resmi kerja sama karo Co. Door wiwit taun 2019.

https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Lituania

UAB Romida fokus ing kunci, gagang, engsel lan Grosir lan Eceran hardware lawang liyane luwih saka 20 taun, ora mung ing Lithuania, nanging uga ing luar negeri. Terus-terusan ngembangake macem-macem produk. YALIS lan ROMIDA miwiti kerja sama ing taun 2019, lan ROMIDA dadi distributor merek YALIS ing Lithuania.

litaoowan