Proyek

Proyek Kita

Desain YALIS bisa nyediakake syarat perangkat keras lawang arsitektur sampeyan, wiwit saka gagang lawang nganti engsel lawang, stopper lawang nganti pamirsa lawang, penjaga lawang nganti bolt lawang lan lawang sing luwih cedhak, YALIS ngakses seri kanggo solusi hardware lawang adhedhasar paduan seng, paduan aluminium lan stainless hardware baja.

Desain YALIS bisa adaptasi karo proyek konstruksi sampeyan, lan ing ngisor iki sawetara proyek konstruksi lan bangunan sing dununge ana ing macem-macem wilayah.

Lake City

Kutha Lake

International Lake City dununge ing Chongqing, pangembang yaiku Xiangjiang International China Real Estate Co., Ltd. Proyek iki kalebu komersial lan perumahan, kayata hotel, villa, kantor, apartemen, lan wisata. YALIS dihormati kanggo melu proyek iki lan dadi anggota kanggo nyedhiyakake perlengkapan hardware.

Australia River-stone

Watu kali Australia

Australia River-stone wis dicocogake karo seri kunci pamisah YALIS BF74204 kanggo kabeh proyek kasebut. Kanthi marem kualitas, YALIS wis miwiti hubungan kerja sama jangka panjang ing pasar Australia.

Blooming Da Nang

Blooming Da Nang

Blooming Tower minangka proyek menara kembar pertama ing Da Nang City sing diwiwiti konstruksi wulan Juni 2008 kanthi skala konstruksi saben menara 37 lantai. Barang sing disedhiyakake: Kunci cerdas kanggo lawang utama apartemen HIONE lan kunci nganggo aksesoris Yalis.

Autumn Garden

Taman Musim Gugur

Autumn Garden dununge ing Shanghai, wilayah CBD. Dheweke nggunakake seri kunci pamisah YALIS BF7037 kanggo kabeh proyek kasebut. Nggabungake villa kanthi hardware lawang bermutu tinggi, omah sing wis ditemtokake wis digawe.

Hotel Baltschug Kempinski Moscow

Hotel Baltschug Kempinski Moskow

Gagang lawang seri YALIS BF, wis digunakake ing Hotel Baltschug ing Kempinski, Moskow. YALIS, panyedhiya kunci lawang tartamtu kanggo proyek kasebut.

Jordan Springs in Israel

Yordania Springs ing Israel

Israel Jordan Springs minangka proyek populer sing kalebu 3 tlaga, pusat perbelanjaan, lan kebon. Iki minangka proyek udakara 230 hm² sing nggunakake kunci pamisah YALIS BF74223 & BF74229.