Intro YALIS

Pambuka Brand

Zhongshan City YALIS Hardware Products Co., Ltd. didegaké ing taun 2009, lan dununge ing Xiaolan Town, Zhongshan City, sing dikenal minangka Pangkalan Industri Produk Hardware China. YALIS minangka pabrikan gagang lawang sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan.

Saiki YALIS duwe basis produksi sing jembar 7.200㎡, kanthi luas pabrik meh 10.000㎡ lan luwih saka 100 karyawan. Ing taun 2020, YALIS bakal ngrancang maneh konstruksi pabrik, kalebu nggawe sistem manajemen ISO, penyesuaian struktur organisasi produksi, karyawan personel teknis lan nambah peralatan produksi otomatis kanggo jalur produksi sing beda. Pengarepan pabrik bakal ditambahi lan digunakake sajrone 3 taun.

Kanthi munggah lawang sing ora katon, lawang kayu bingkai aluminium, lawang kayu interior, lawang kaca bingkai langsing lan solusi aplikasi liyane ing pasar, YALIS kanthi sukses ngluncurake pegangan lawang minimalis sing cocog lan gagang lawang kaca bingkai ramping nalika tetep nangani lawang paduan seng asli lini produk.

Amarga nganyari produk, ruang pamer YALIS uga wis dirancang ulang. Dipérang dadi 5 wilayah, area adegan aplikasi perangkat keras lawang, area tampilan produk anyar, area tampilan produk konvensional, area solusi perangkat keras lawang arsitektur lan area properti panggung pemasaran, sing luwih apik nuduhake efek hardware lawang ing lawang lan menehi pelanggan luwih apik pengalaman

YALIS wis lulus sertifikasi Perusahaan teknologi tinggi, sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sertifikasi SGS Swiss, sertifikasi TUV Jerman, sertifikasi EURO EN, lan duwe luwih saka 100 paten desain lan puluhan model model utilitas.

Posisi YALIS

Ana sawetara jinis perusahaan utawa pabrikan ing industri gagang lawang:

Kapisan yaiku niru desain perusahaan utawa pabrikan liyane. Produk perusahaan utawa pabrikan kasebut ora duwe desain inovatif lan kemampuan ngembangake produk anyar.

Sing nomer loro yaiku perusahaan utawa pabrikan sing umume nawakake gagang lawang paduan aluminium, gagang lawang stainless steel utawa gagang lawang wesi. Jinis produk kasebut biasane dianggep minangka: jumlah akeh, sensitif rega, lan ora mbutuhake pangembangan produk lan inovasi.

YALIS, pabrikan kanggo nangani lawang paduan seng lan solusi hardware lawang, ora mung karo kapasitas pangembangan produk kanggo macem-macem jinis pelanggan lan skenario aplikasi lawang, nanging uga kanthi kapasitas pemasaran lan promosi ing macem-macem pasar.

Sing nomer telu yaiku merek terkemuka Italia. Produke umume digawe saka kuningan. Merek kasebut duwe reputasi dhuwur banget ing saindenging jagad. Nanging, produke kasedhiya kanggo pelanggan sithik - para pelanggan mewah banget.

company img7
company img5
company img4

Perencanaan Merek

Ing taun 2020, YALIS bakal njupuk rong strategi internasionalisasi merek lan otomasi produksi minangka garis utama pangembangan. Siji tangan bakal milih dhewe minangka pemasok solusi perangkat keras lawang profesional. Nganggep China minangka inti, ngembang menyang Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah lan negara liyane, lan uga nggawe tim layanan pelanggan kanggo ngatasi rasa nyeri para pabrikan lawang lan distributor asing. Saliyane, pabrik kasebut direncanakake maneh, lan nambah peralatan produksi otomatis, ngenalake sistem manajemen ISO, siyap nglayani pelanggan kanthi luwih apik.

Ing taun 2021, perencanaan pabrik bakal rampung lan ditambahi kanthi mantep. Manajemen standar sistem produksi lan peralatan otomatis bakal nambah kapasitas produksi. Ing babagan kapasitas penjualan, rencana kasebut ora mung nambah tim layanan asli tim layanan pelanggan, nanging uga nambah tim saluran proyek. Nalika ngladeni pabrikan lan distributor, bisa kanthi cepet nanggapi kebutuhan kontraktor. YALIS bakal njupuk langkah gedhe ing taun 2021.