Rampung Lumahing

Macem-macem Rampung

Ana luwih saka 20 rampung kanggo perawatan lumahing, macem-macem finish ing lumahing ngidini sampeyan milih lan dikombinasikake karo macem-macem gaya lawang lan ruang. "Pelanggan duwe macem-macem pilihan lan iki bisa mengaruhi cara bisnis narik kawigaten lan tuwuh basis pelanggan, nggawe pelanggan sing regane dhuwur lan setya lan mengaruhi cara wong njupuk keputusan tuku." Kita urip ing jaman pilihan sing akeh banget.

Kajaba iku, kanggo memenuhi persyaratan desainer lan pabrikan lawang, gagang lawang YALIS, awak kunci, stopper lawang, engsel lawang uga bisa digawe ing finish sing padha, sing ndadekake hardware lawang luwih seragam lan nambah kaendahan.

surface finishes

Anti-Oksidasi

Wektu tes semprotan uyah YALIS udakara 96 ​​jam. Sawetara klien manggon ing wilayah pesisir, iklim sing lembab mbutuhake panjaluk resistensi oksidasi sing luwih dhuwur. Kita uga bisa nggawe wektu tes semprotan uyah luwih saka 200 jam.