Solusi perangkat keras lawang kamar bocah

YALIS nggatekake keamanan bocah ing ruangan kasebut. Bocah-bocah rentan kacilakan ing kamar, kayata ora sengaja ngunci, tergelincir njero ruangan, kahanan dadakan, lan liya-liyane. Mula dibutuhake gagang lawang sing ora bisa dicekel bocah kanggo ruangane bocah-bocah, supaya para wong tuwa mbukak lawang kanthi cepet supaya ora ana bebaya lan nggawe lingkungan sing luwih aman. bocah-bocah.

1. Bisa dicocogake karo kabeh gagang lawang YALIS.

2. Sampeyan bisa push pin nganggo alat sing landhep ing njaba nalika ana kahanan sing ndadak.

3. Langkah perakitan inovatif babagan struktur internal, bisa nggawe instalasi luwih gampang.

children room door hardware solution
children room door hardware solution2