Solusi hardware lawang ekologis

Pintu ekologis, uga dikenal minangka lawang kayu bingkai aluminium, umume duwe dhuwur antara 2.1m lan 2.4m. Pintu ekologis duwe gaya novel lan macem-macem amarga permukaan lawang bisa digabung kanthi bebas lan diganti karo lawang. Sanajan lawang ekologis lan lawang minimalis (lawang sing ora katon lan lawang dhuwur ing langit-langit) minangka lawang kayu bingkai aluminium, amarga lawang ekologis luwih larang regane tinimbang lawang minimalis, mula umume para pelanggan nom-noman tengah bakal milih lawang ekologis.

Rencana A:

Rosette & Escutcheon sing tipis + Gagang YALIS

Kekandelan rosette gagang lawang ultra-tipis YALIS yaiku 5mm nalika umume rosette gagang lawang ing pasar yaiku 9mm, sing luwih tipis lan luwih ringkes.

1. Kekandelan rosette mung 5mm, sing luwih tipis lan luwih sederhana.

2. Ana spring bali siji arah ing mekanisme musim semi, supaya gagang lawang ora gampang digantung.

3. Struktur watesan dobel mesthekake yen sudut rotasi gagang lawang diwatesi, sing kanthi efektif bisa nambah umur pegangan.

4. Mekanisme musim semi digawe saka paduan seng, sing duwe kekerasan sing luwih dhuwur lan nyegah deformasi.

Rencana B:

Mini Rosette & Escutcheon + Gagang YALIS

YALIS wis nyuda diameter rosette lan escutcheon kunci pamisah, lan miturut tren mode paling anyar, rosette lan escutcheon dipasang ing lawang, sing ana ing pesawat sing padha karo lawang.

1. Iki dicocogake karo kunci mortise magnetik bisu, sing bisa nggawe lawang lan nutup luwih meneng.

2. Escutcheon mini key luwih sempit tinimbang ukuran konvensional ing pasar.

3. Fungsi mlebu lan fungsi privasi bisa opsional.

plan b-1
plan b-2