Solusi Hardware Pintu Kayu Interior

Beda karo lawang minimalis mewah kayata lawang sing ora katon lan lawang dhuwur ing langit-langit, pangsa pasar paling gedhe ing industri lawang interior isih dadi lawang kayu interior sing luwih larang. Kepiye njaga kualitas produk kanthi njaga rega sing luwih kompetitif, supaya para pelanggan bisa duwe wates laba sing bisa dikendhaleni? Kanggo tujuan iki, YALIS ngluncurake solusi hardware lawang kayu interior.

Rencana A:

ENDLESS

Miturut tren pasar, YALIS ngluncurake seri ENDLESS sing bisa memenuhi estetika main integrasi lawang lan tembok nanging luwih efektif.

1. Iki dicocogake karo kunci selak magnetik sing bisu, sing bisa nyuda swara mbukak lan nutup lawang.

2. Lebokake gagang lawang bisa digunakake ing lumahing lawang sing padha sing bisa njaga kesatuan lawang.

3. Nggunakake struktur set tuas pipa tradisional, sing stabil lan bukaan lan penutupan lancar.

4. Ana rong jinis bentuk gagang lawang: bunder lan kothak.

未命名 -2

Rencana B:

Ultra-thin Rosette

Rosette Ultra-tipis & YALIS Zinc Alloy Door

Kekandelan rosette gagang lawang ultra-tipis YALIS yaiku 5mm nalika umume rosette gagang lawang ing pasar yaiku 9mm, sing luwih tipis lan luwih ringkes.

1. Kekandelan rosette mung 5mm, sing luwih tipis lan luwih sederhana.

2. Ana spring bali siji arah ing mekanisme musim semi, supaya gagang lawang ora gampang digantung.

3. Struktur watesan dobel mesthekake yen sudut rotasi gagang lawang diwatesi, sing kanthi efektif bisa nambah umur pegangan.

4.Mekanisme musim semi digawe saka paduan seng, sing duwe kekerasan sing luwih dhuwur lan nyegah deformasi.

Paduan seng duwe plastisitas dhuwur lan kekerasan sing kuat. Sawise pirang-pirang taun pembangunan lan desain, YALIS ora mung ngembangake luwih saka 20 jinis permukaan, nanging uga ngrancang puluhan gagang lawang paduan seng, sing wis dingerteni para pelanggan.

Affordable Luxury Door Handles

Gendhel Mewah sing Terjangkau Murah

Modern Design Door Handles

Gagang Pintu Desain Modern