Solusi Hardware Minimalis

Nalika 80-an lan 90-an dadi konsumen utama lan popularitas gaya minimalis lan kluwarga khusus, industri lawang lan industri profil aluminium wis nggawe lawang minimalis (kalebu lawang sing ora katon lan lawang dhuwur ing langit-langit) supaya bisa memenuhi permintaan pasar.

Pintu minimalis ora mung bisa nggedhekake ruangan kanthi visual, nanging uga integrasi karo ruang umum kanggo njaga kesatuan ruangan kasebut. Mula, YALIS nggawe kunci kunci lawang minimalis adhedhasar karakteristik lawang minimalis.

Rencana A:

GANDANGAN Seri Seri MULTIPLIK

Kanggo nggabungake gagang lawang lan lawang, YALIS ngluncurake seri MULTIPLICITY ing taun 2020, utamane kanggo lawang minimalis mewah, kanthi gaya minimalis, kanggo nggayuh efek komplementer.

1. Lebokake gagang lawang bisa digunakake ing lumahing lawang, dadi bisa dadi kombinasi sing sampurna karo lawang.

2. Pegangan digawe saka profil aluminium, sing bisa diatasi kanthi finish kaya pigura aluminium ing lawang minimalis.

3. Struktur bukaan anti-panganiaya paten ndadekake gagang lawang ora gampang digantung lan dawa umur layanane.

4. Bolt ditutupi lengan nilon kanggo nyegah goresan.

5. Kasus mogok sing bisa diatur bisa nyuda kasusahan instalasi lan nambah efisiensi instalasi.

未命名 -2

Rencana B:

plan B-1

RAINBOW

Ngarahake karakteristik lawang minimalis, YALIS uga nggawe gagang lawang seri RAINBOW. Kaya MULTIPLICITY, RAINBOW uga duwe konsep nggabungake kunci lan lawang kanggo njaga kesatuan ruang.

1. Lebokake gagang lawang bisa digunakake ing lumahing lawang, dadi bisa dadi kombinasi sing sampurna karo lawang.

2. Pegangan digawe saka profil aluminium, sing bisa diatasi kanthi finish kaya pigura aluminium ing lawang minimalis.

3. Jarak tengah kunci selak diganti saka 40mm dadi 45mm, lan bolongan spindle gagang lawang nggunakake desain eksentrik kanggo nyegah tangan ndemek gagang nalika muter tombol.

4. Struktur spring siji arah kanthi efektif ngalangi gagang lawang supaya ora digantung.

5. Jembaré gagang lawang 40mm, sing luwih jumbuh karo ukuran tangan manungsa lan nambah krasa.

plan B-2

Ndhelik Pintu Sing Didhelikake

Engsel lawang sing ndhelik nduweni fungsi engsel tradisional tanpa ngrusak kaendahan lawang minimalis. Kanthi seri YALIS MULTIPLICITY lan seri RAINBOW, bisa nggedhekake kaendahan lawang minimalis.

heye1
heye2