Kunci Gagang Ireng Kanggo Kamar Anak

Kunci Gagang Ireng Kanggo Kamar Anak

Katrangan singkat:

Bahan: paduan seng

Mortise: kunci kunci standar EURO

Tes Semprotan Uyah: 72-120 jam

Siklus Diuji: 200.000 kali

Kekandelan lawang: 38-50mm

Aplikasi: komersial lan omah

Rampung Biasa: matt ireng


  • Wektu Pangiriman: 35 dina sawise mbayar
  • Min. Jumlah Pesenan: 200 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 50000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Pelabuhan: Zhongshan
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C, Kertu Kredit
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Fitur Produk

    Kanggo kulawarga, jedhing minangka papan sing asring digunakake. Nanging, jedhing uga minangka area sing paling rawan kacilakan, lan kacilakan kayata tumiba lan nabrak asring kadhang kala. Anggota kulawarga (utamane bocah lan wong tuwa) ora sengaja ngunci kamar mandhi, asring ngalami bebaya aman.

    Saka sudut pandang humanistik, YALIS peduli karo titik rasa sakit saben pelanggan kanthi rapet, ngetutake kebutuhan pasar, lan ngluncurake seri kunci gagang kamar mandi anyar. Kunci pegangan lawang kamar mandi bisa dibukak kanthi gampang saka njaba kanggo ngindhari masalah kayata wong tuwa lan bocah-bocah sing tiba lan tiba ing kamar mandhi lan ora bisa nylametake wektu kasebut. Kunci gagang lawang kamar mandi YALIS bakal nyoba sampeyan luwih akeh wektu kanggo nglindhungi kulawarga.

    YALIS wis lulus sertifikasi Perusahaan teknologi tinggi, sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sertifikasi SGS Swiss, sertifikasi TUV Jerman, sertifikasi EURO EN, lan duwe luwih saka 100 paten desain lan puluhan model model utilitas.

    Saka pilihan material, kriya, kontrol kualitas, lan layanan purna jual, kita ngupayakake kesempurnaan. Tujuane YALIS yaiku nyedhiyakake solusi solusi hardware lawang sing nyaman, gampang lan sampurna kanggo para pelanggan. Ing taun 2021, YALIS bakal terus njupuk "integritas lan inovasi" minangka inti perusahaan, terus ningkatake reformasi, lan nggawa gagang lawang YALIS menyang saindenging jagad kanggo ngladeni ewonan pelanggan. 

     

    handle for door

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa Desain YALIS?
    A: Desain YALIS minangka merek utama kanggo solusi hardware lawang tengah lan dhuwur.

    P: Yen bisa nawakake layanan OEM?
    A: Saiki, YALIS minangka merek internasional, mula kita ngembangake distributor merek ing kabeh urutan.

    P: Ing endi bisa nggoleki distributor merek sampeyan?
    A: Kita duwe distributor ing Vietnam, Ukraina, Lithuania, Singapura, Korea Selatan, Baltik, Libanon, Arab Saudi, Brunei lan Siprus. Lan kita nggawe luwih akeh distributor ing pasar liyane.

    P: Kepiye sampeyan mbantu distributor ing pasar lokal?
    A:
    1. Kita duwe tim pemasaran sing dadi distributor, kalebu desain ruang pamer, desain materi promosi, koleksi informasi Pasar, promosi Internet lan layanan pemasaran liyane.
    2. Tim penjualan kita bakal ngunjungi pasar kanggo riset pasar, kanggo pangembangan lokal sing luwih apik lan luwih jero.
    3. Minangka merek Internasional, kita bakal melu pameran perangkat keras profesional lan pameran materi bangunan, kalebu MOSBUILD ing Rusia, Interzum ing Jerman, kanggo nggawe kesan merek kita ing pasar. Dadi merek kita bakal duwe reputasi dhuwur.
    4. Distributor bakal duwe prioritas kanggo ngerti produk anyar kita.

    P: Apa aku bisa dadi distributor?
    A: Biasane, kita kerja sama karo pemain TOP 5 ing pasar. Pemain sing duwe tim adol diwasa, saluran pemasaran lan promosi.

    P: Kepiye cara dadi distributor tunggal ing pasar?
    A: Ngerti saben liyane perlu, wenehake rencana spesifik kanggo promosi merek YALIS. Supaya bisa ngrembug babagan kemungkinan dadi distributor tunggal. Kita bakal njaluk target target tuku saben taun adhedhasar kahanan pasar sampeyan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita