Solusi Kunci Menangani Kaca Pintu Frame Langsing

Kanthi popularitas gaya minimalis, lawang kaca bingkai sing langsing dadi posisi utama ing pasar perbaikan omah amarga transparan lan pangertene sing apik banget.

Nanging, kunci lawang kaca ing pasar angel dicocogake karo lawang kaca bingkai sing langsing. Liwat akeh riset pasar, YALIS ngerti manawa para pelanggan lawang kaca bingkai langsing ngalami masalah kayata struktur internal sing ora cocog, sawetara opsi, lan gaya sing ora ana tandhingane lan liya-liyane. Amarga alasan kasebut, YALIS nggabungake fungsi lan kesenian kunci gagang lawang kaca lan lawang kaca bingkai sing langsing, supaya transparan lan pangertene paling dhuwur maksimal.

Rencana A:

MULTIPLIK

MULTIPLICITY lan kaca splints digawe ing profil aluminium lan diproses dening mesin CNC. Ora mung akurasi aksesoris sing dhuwur, nanging uga bisa dirampungake kanthi bingkai lawang kaca bingkai sing langsing, saengga lawang kaca lan lawang kaca bisa diraih kanthi efek gabungan.

1. Struktur kopling sing dipatenake bisa mbukak anti kasar lan nyegah gagang mudhun.

2. MULTIPLICITY dicocogake karo kunci magnetik, bisa nyuda swara nalika kunci gagang lawang dibukak lan ditutup.

3. Cocog kanggo lawang kaca siji lan lawang kaca loro.

4. Kasus mogok sing bisa diatur bisa nyuda kangelan instalasi.

未命名 -2

Rencana B:

plan b-1

PENJAGA

Kanthi popularitas lawang kaca bingkai sing ramping, akeh pabrikan lawang kaca nggawe produke luwih sesuai karo preferensi pelanggan, nanging ing wektu sing padha bisa nemokake manawa hardware lawang ora bisa nggawe produke luwih kompetitif lan duwe bathi. Mula, YALIS nggawe kunci gagang lawang kaca seri GUARD kanggo lawang sing mungil bingkai ramping.

1. PENGAWAT dicocogake karo kunci sel magnetik, nggawe lawang supaya luwih meneng.

2. Bahan kasebut yaiku profil aluminium, sing bisa digawe ing finish sing padha karo bingkai lawang kaca.

3. Rosette bisa disesuaikan miturut ukuran bingkai lawang kaca kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan.

4. Cocog kanggo lawang sing kaca siji.

292线图

Rencana C:

plan c-1
plan c-2
plan c-3

A: Gelas Kaca + Gagang YALIS

90mm Persat Kaca Persegi + Gagang YALIS

1. Bahan kasebut paduan seng.

2. Cocog kanggo kaca kaca siji lan lawang kaca loro.

3. Fungsi privasi lan fungsi mlebu bisa dipilih.

B. B Splint Kaca + Gagang YALIS Gagang

1. Splint kaca duwe strip karet bawaan kanggo nyegah kaca patri.

2. Cocog kanggo lawang kaca siji lan lawang kaca loro.

3. Bisa dicocogake kabeh gagang lawang YALIS.

4. Fungsi privasi lan fungsi mlebu bisa dipilih.

5. Iki cocog karo kunci mortise magnetik sing bisu.

plan c-b