Proses Pangembangan

Wiwit taun 1990, YALIS Design wis nggawe gagang lawang ing pabrik dhewe ing China, nalika kabeh proses produksi ditindakake. Desain YALIS wis ngirim gagang lawang mewah menyang macem-macem negara. Iki wis nyebar konsep merek YALIS lan ngembangake produke dhewe, supaya terus maju supaya bisa memenuhi kebutuhan para pelanggan. Hardware lawang modern sing dirancang ing China lan standar paling dhuwur ing China sing arep didol ing saindenging jagad.

1990

Wiwit taun 1990, Desain YALIS ngolah saluran distribusi perangkat keras lawang lokal ing Shangdong lan provinsi sekitar ing China.

2008

Ing taun 2008, merek YALIS wis siyap. Kita nyedhiyakake produk mewah kanthi tujuan solusi hardware lawang.

2009

Wiwit taun 2009, YALIS nampa sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sertifikasi SGS, sertifikasi TUV lan sertifikasi EN.

2014

Ing 2014, adhedhasar Italia sing misuwur, YALIS wiwit ngrancang gagang lawang paduan seng kanthi gaya modern.

2015

Ing 2015, YALIS wiwit nggawe lan ngolah tim R&D. YALIS kanthi resmi nambah gagang paduan seng minangka lini produk anyar.

2016

Ing 2016, gagang lawang desain asli YALIS 10 diluncurake menyang pasar lan entuk paten. Lan YALIS nganggep bisa nggawe struktur inovatif supaya gampang dirakit lan dibongkar.

2017

Ing taun 2017, amarga kumpulan kunci desain asli batch pertama dihargai ing pasar, mula YALIS ngluncurake pegangan lawang desain anyar sing nomer loro menyang pasar. Kangge, YALIS nyoba nyoba desain gagang lawang anyar: YALIS nyoba nggabungake sisipan lan macem-macem finish dadi gagang lawang.

2018

Ing taun 2018, gagang lawang kanthi finish ireng mengkilap, gagang lawang kulit, rosette datar kanthi kekandelan 5mm lan gagang lawang tanpa rosette, 4 kerajinan kasebut teka ing pasar. Sanalika, YALIS wiwit nyebar merek menyang Eropa.

2019

Ing taun 2019, YALIS ngerti pangowahan pasar, mula ngluncurake solusi hardware lawang kanggo pabrik lawang, kalebu solusi lawang kaca bingkai langsing, solusi lawang kayu, solusi lawang kayu kayu aluminium lan solusi lawang kamar bocah.

2020

Ing taun 2020, kanggo nambah kapasitas produksi lan kualitas produk, lokakarya produksi YALIS wis ngenalake sistem manajemen ISO lan macem-macem peralatan produksi otomatis, kayata mesin polesan otomatis, Mesin Control Numerical Computer (CNC), mesin casting otomatis, mesin pengepakan otomatis lan sapanunggalane.

2021

Kanggo diterusake.