Tim YALIS

Tim R&D

1. Kontak pasar: Tim R&D YALIS minangka departemen riset sing didedikake kanggo pangembangan tampilan, inovasi struktur, riset teknologi lan solusi produk liyane. Ana 8-10 desain gaya anyar sing kasedhiya ing umum saben taun.

2. Gawe apa sing sampeyan karepake ing saben prosedur: wiwit ngrancang rancangan nganti nyithak, nyetak 3D, kita priksa manawa saben prosedur digawe nganggo gaya lan pertimbangan.

Sajrone ngasilake lan sawise adol, kita ngati-ati saben proses kanggo nyedhiyakake produk lan layanan mewah kanggo para konsumen.

Departemen Pemasaran

Departemen pemasaran sing kuat mromosikake bisnis perusahaan lan ndorong dodolan kanggo produk, layanan, lan njaga kanthi cepet ing pasar lan pelanggan. YALIS duwe dhewe. Dheweke isih enom kanthi semangat, nelusuri pasar saka wektu. Adhedhasar kabutuhan pasar, dheweke nyedhiyakake strategi ing departemen promosi, sales & manufacturing. Dheweke uga nawakake pitulung kanggo para pedagang / agen babagan cara nindakake bisnis kanthi apik.

Departemen Kerjasama Internasional

Departemen kerjasama internasional fokus ing kerja sama karo pemain utama, kalebu distributor utama, produsen lawang lan kontraktor ing saben pasar regional lan wilayah. Dheweke menehi saran bisnis, lan dheweke minangka tim sing bisa dipercaya sing migunani kanggo pengembangan bisnis sampeyan mbesuk.

Departemen Kontrol Kualitas

Saben proses dikontrol ketat dening Departemen QC sing kuwat, YALIS nglacak lan ngawasi kualitas sajrone proses produksi lan prosedur pemilihan pemasok. Saben proses ora ngidini produk kualitas ala didol ing pasar. Kabeh perlengkapan lan komponen utama diperiksa siji-siji, supaya ora gampang nyekel gagang nalika mbukak utawa nutup lawang.