Kunci Pintu Kaca Minimalis Kanggo Pintu Kaca Bingkai Langsing

Kunci Pintu Kaca Minimalis Kanggo Pintu Kaca Bingkai Langsing

Katrangan singkat:

Bahan: paduan aluminium

Mortise: kunci kunci standar EURO

Tes Semprotan Uyah: 72-120 jam

Siklus Diuji: 200.000 kali

Kandel Pintu: 8-12mm

Aplikasi: komersial lan omah

Rampung Biasa: matt ireng, matt satin emas


  • Wektu Pangiriman: 35 dina sawise mbayar
  • Min. Jumlah Pesenan: 200 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 50000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Pelabuhan: Zhongshan
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C, Kertu Kredit
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    slim-frame-glass-door-handle
    door-handle-drawing

    Fitur Produk

    Amarga popularitas gaya minimalis ing taun-taun pungkasan, lawang kaca bingkai langsing dadi favorit kabeh wong. Amarga bingkai lawang kaca bingkai ramping luwih sempit tinimbang bingkai lawang kaca biasa, mula dibutuhake konfigurasi awak kunci sing beda karo kunci lawang kaca biasa. Seri YALIS [GUARD] lair saka iki.

    Struktur Stabil

    Struktur GUARD stabil, struktur set tuas pipa & desain gagang tunggal, minangka solusi kunci kunci lawang paling anyar ing saiki kanggo lawang kaca bingkai ramping ing tengah-tengah.

     

    Desain Motong

    Kuncine kunci gagang lawang kaca bingkai YALIS minangka desain paling canggih ing antarane kunci gagang lawang kaca bingkai sing langsing. Iki dilengkapi kunci selak magnetik 60mm kanggo nyuda gangguan swara, nyuda jumlah bolongan lawang, nyuda kerusakan ing lawang kaca, lan mbukak lan nutup kanthi luwih kuwat.

     

    Layanan Khusus

    Bahan kunci kunci pintu kaca bingkai YALIS ramping yaiku campuran aluminium, sing bisa nggawe finish padha karo permukaan lawang. Campuran kanthi sampurna karo lawang kaca, supaya sesanti ing njero ruangan ora ana enteke. Lan uga ukuran belat bisa disesuaikan miturut profil aluminium bingkai lawang kaca.

     

    Profesional

    YALIS gagang lawang kaca bingkai ramping, Minangka solusi berkualitas tinggi sing diwenehake dening YALIS kanggo pelanggan. Apa ana pilihan material, kerajinan tangan, kontrol kualitas utawa layanan purna jual, kita ngupayakake keunggulan. Tujuane kanggo nyedhiyakake solusi solusi hardware lawang sing gampang, gampang lan sampurna kanggo para pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa Desain YALIS?
    A: Desain YALIS minangka merek utama kanggo solusi hardware lawang tengah lan dhuwur.

    P: Yen bisa nawakake layanan OEM?
    A: Saiki, YALIS minangka merek internasional, mula kita ngembangake distributor merek ing kabeh urutan.

    P: Ing endi bisa nggoleki distributor merek sampeyan?
    A: Kita duwe distributor ing Vietnam, Ukraina, Lithuania, Singapura, Korea Selatan, Baltik, Libanon, Arab Saudi, Brunei lan Siprus. Lan kita nggawe luwih akeh distributor ing pasar liyane.

    P: Kepiye sampeyan mbantu distributor ing pasar lokal?
    A:
    1. Kita duwe tim pemasaran sing dadi distributor, kalebu desain ruang pamer, desain materi promosi, koleksi informasi Pasar, promosi Internet lan layanan pemasaran liyane.
    2. Tim penjualan kita bakal ngunjungi pasar kanggo riset pasar, kanggo pangembangan lokal sing luwih apik lan luwih jero.
    3. Minangka merek Internasional, kita bakal melu pameran perangkat keras profesional lan pameran materi bangunan, kalebu MOSBUILD ing Rusia, Interzum ing Jerman, kanggo nggawe kesan merek kita ing pasar. Dadi merek kita bakal duwe reputasi dhuwur.
    4. Distributor bakal duwe prioritas kanggo ngerti produk anyar kita.

    P: Apa aku bisa dadi distributor?
    A: Biasane, kita kerja sama karo pemain TOP 5 ing pasar. Pemain sing duwe tim adol diwasa, saluran pemasaran lan promosi.

    P: Kepiye cara dadi distributor tunggal ing pasar?
    A: Ngerti saben liyane perlu, wenehake rencana spesifik kanggo promosi merek YALIS. Supaya bisa ngrembug babagan kemungkinan dadi distributor tunggal. Kita bakal njaluk target target tuku saben taun adhedhasar kahanan pasar sampeyan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita