Set Kunci Kunci Profil Kanggo Pintu Interior

Set Kunci Kunci Profil Kanggo Pintu Interior

Katrangan singkat:

Bahan: paduan aluminium

Mortise: kunci kunci standar EURO

Tes Semprotan Uyah: 72-120 jam

Siklus Diuji: 200.000 kali

Kekandelan lawang: 38-50mm

Aplikasi: komersial lan omah

Rampung Biasa: matt ireng & ireng, matt ireng & putih


  • Wektu Pangiriman: 35 dina sawise mbayar
  • Min. Jumlah Pesenan: 200 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 50000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Pelabuhan: Zhongshan
  • Jangka Pembayaran: T / T, L / C, Kertu Kredit
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    internal-door-handle
    door-handle-drawing

    Fitur Produk

    Desain Minimalis

    Gunakake kunci gagang lawang minimalis YALIS menyang lawang sing ora katon, lawang dhuwur ing langit-langit, kanggo nambah kaluwihan lawang dhewe, ngilangi belenggu tradisional, lan nyorot desain desain tanpa wates saka desain omah umume ing papan sing winates.

     

    Produk Khusus

    Gagang lawang digawe saka paduan aluminium, sing bisa nggawe finish sing padha karo pigura lawang aluminium kanggo nggedhekake efek visual omah. Pasang gagang lawang minimalis bisa digawe kanthi bahan sing padha karo permukaan lawang, sing nggawe kombinasi sing sampurna karo lawang.

     

    Struktur Pembukaan Anti-Kekerasan

    MULTIPLICITY duwe paten kanggo pambukaan anti-kekerasan. Sudut pambuka yaiku 23 °, sing kanthi efektif bisa nyegah gagang kasebut mudhun lan nglindhungi keamanan kulawarga.

     

    Kunci Kopling Magnetik

    Tes siklus kunci selak magnetik wis tekan luwih saka 200.000 kali sing njamin panggunaan jangka panjang. Lan kasus mogok sing bisa diatur nggawe instalasi luwih gampang. Selat paduan seng nganggo lengen nilon ing njaba, bisa nggawe bukaan lan nutup kanthi lancar lan nyuda gangguan swara.

     

    YALIS nganggep produk bisa digunakake, lan ngerti pengalaman iku minangka kunci kanggo panggung kasebut. Ing gaya umum kustomisasi omah kabeh, YALIS ngupayakake manunggal gaya omah. MULTIPLICITY, saestu ngidini gagang lawang lan lawang nglengkapi siji liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P: Apa Desain YALIS?
    A: Desain YALIS minangka merek utama kanggo solusi hardware lawang tengah lan dhuwur.

    P: Yen bisa nawakake layanan OEM?
    A: Saiki, YALIS minangka merek internasional, mula kita ngembangake distributor merek ing kabeh urutan.

    P: Ing endi bisa nggoleki distributor merek sampeyan?
    A: Kita duwe distributor ing Vietnam, Ukraina, Lithuania, Singapura, Korea Selatan, Baltik, Libanon, Arab Saudi, Brunei lan Siprus. Lan kita nggawe luwih akeh distributor ing pasar liyane.

    P: Kepiye sampeyan mbantu distributor ing pasar lokal?
    A:
    1. Kita duwe tim pemasaran sing dadi distributor, kalebu desain ruang pamer, desain materi promosi, koleksi informasi Pasar, promosi Internet lan layanan pemasaran liyane.
    2. Tim penjualan kita bakal ngunjungi pasar kanggo riset pasar, kanggo pangembangan lokal sing luwih apik lan luwih jero.
    3. Minangka merek Internasional, kita bakal melu pameran perangkat keras profesional lan pameran materi bangunan, kalebu MOSBUILD ing Rusia, Interzum ing Jerman, kanggo nggawe kesan merek kita ing pasar. Dadi merek kita bakal duwe reputasi dhuwur.
    4. Distributor bakal duwe prioritas kanggo ngerti produk anyar kita.

    P: Apa aku bisa dadi distributor?
    A: Biasane, kita kerja sama karo pemain TOP 5 ing pasar. Pemain sing duwe tim adol diwasa, saluran pemasaran lan promosi.

    P: Kepiye cara dadi distributor tunggal ing pasar?
    A: Ngerti saben liyane perlu, wenehake rencana spesifik kanggo promosi merek YALIS. Supaya bisa ngrembug babagan kemungkinan dadi distributor tunggal. Kita bakal njaluk target target tuku saben taun adhedhasar kahanan pasar sampeyan.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita