Lair saka Gagang Pintu

Saben sampeyan menet gagang lawang kanggo mbukak lawang, apa sampeyan wis tau mikir babagan tahapan apa sing kudu dilewati gagang lawang iki saka awal sadurunge katon ing ngarep sampeyan? Ing mburi gagang lawang biasa ana gaweyan sing temen-temen para perancang lan ketrampilan para perajin sing tliti.

https://www.yalisdesign.com/the-flying-swallow-product/

Desain Penampilan

Lair saben desain asale saka inspirasi sedhela perancang. Sawise desainer njupuk inspirasi wayahe, dheweke ninggalake ing gambar desain. Sawise akeh revisi lan dandan kanggo rincian konsep pisanan, kita bakal muter prototipe 3D kanggo ngira-ngira lan ngowahi aran tangan nangani lawang. A nangani lawang apik kudu ora mung duwe desain estetis, nanging uga njupuk menyang akun aran nyata nggunakake tangan saka nangani lawang, supaya desain bisa luwih manungsa.

 

Ngembangake Mold

Sawise ngonfirmasi gambar desain pungkasan, insinyur nggawe gambar 3D adhedhasar gambar desain lan master cetakan konfirmasi rincian cetakan, banjur miwiti pangembangan cetakan. Banjur nalika nerangake tataran jamur trail T1, engineer mbenakake jamur miturut sampel T1, lan banjur nindakake cetakan nyoba T2. Baleni langkah ing ndhuwur nganti sampel cetakan trail nyukupi syarat. Sawise cetakan diowahi, produksi jejak bakal diwiwiti. Yen produksi trail ora ana masalah, cetakan kasebut bisa digunakake kanthi resmi.

https://www.yalisdesign.com/cheetah-product/

Die-casting

Nggunakake 3 # zinc alloy kang ngandhut 0.042% tembaga minangka bahan mentahan, iku ilang ing suhu dhuwur lan dipencet menyang jamur, lan die-casting karo 160T kanggo 200T mesin die-casting kanggo 6s kanggo njupuk dhuwur-tliti lan dhuwur Kapadhetan. die casting. Nangani lawang ora gampang metu saka wangun sak Processing sakteruse, lan kekiatan uga bisa apik sak nggunakake.

 

Polishing

Sawise casting die ngalami pangolahan awal, banjur proses polishing bakal ditindakake. Kanggo nambah efisiensi polishing, YALIS nggunakake kombinasi polishing otomatis mekanik lan polishing manual kanggo njamin efisiensi lan kualitas polishing, amarga kualitas polishing nemtokake kualitas lapisan electroplated.


Electroplating

Kosong polesan bakal cepet dikirim kanggo electroplating kanggo nyegah oksidasi nangani lawang. Supaya nambah resistance oksidasi lan padhange gagang lawang. Saben lawang nangani bakal electroplated karo 7-8 lapisan saka electroplating ing suhu 120 ℃ -130 ℃, lan gapura pengawasan kualitas bakal dikuwati kanggo nyegah miwiti produk blister, produk ombak lan metu saka produk wangun.

https://www.yalisdesign.com/the-flying-swallow-product/

Sawise proses lapisan-by-step, gagang lawang rampung kawangun, lan banjur ngalami pengawasan kualitas lapisan-by-lapisan lan Déwan saka struktur, banjur rangkep lan dikirim menyang ewu pelanggan. Saben gagang lawang sing sampeyan demek ing saben dinane minangka kerajinan sing unik.

YALIS Design minangka manufaktur gagang lawang profesional kanthi pengalaman luwih saka 10 taun lan nggabungake R&D, produksi lan dodolan.


Wektu kirim: Mei-08-2021

Kirim pesen kanggo kita: