Nggoleki Kamangka, YALIS Bakal Maju Bareng Karo Sampeyan

Pambuka:

Kekacauan sing disebabake COVID-19 nggawe perusahaan ora obah maneh ing cahya ing mburi trowongan, nanging gropyokan ing pedhut kanggo nemokake dalan metu. —— dening Kamar Dagang Uni Eropa ing China

 

Ing wiwitan taun 2020, COVID-19 pecah. Saiki, epidemi global nyebabake gelombang wabah kaping papat. Peluncuran vaksin minangka warta apik babagan perang nglawan epidemi kasebut, lan gelombang kaping papat bisa dadi perang terakhir. Nanging, pengaruhe mesthi bakal adoh banget. Amarga alasan iki, China wis nggawe pola pangembangan dual-sirkulasi anyar. Iki bakal mbantu China lan ekonomi global supaya bisa dibangun maneh.

Bisa diarani yen wiwit taun 2020 nganti saiki, kita mesthi ana ing jaman lamaran deterministik, ana sing ndeleng deterministik lan ana sing ndeleng lam. Iki nggawe kahanan sing mbebayani ing macem-macem industri ing saindenging jagad ing taun 2020 lan 2021. Kanggo perusahaan, masa depan bakal katon kaya garis lurus yen katon adoh lan akurat.

Miturut premis iki, kapasitas produksi YALIS ing taun 2020 wis entuk kenaikan kontra-tren.

https://www.yalisdesign.com/yalis-intro/

Ing taun 2020, perangkat keras lawang YALIS nggawe terobosan total ing produksi lan dodolan kumulatif, sing wis mundhak 108% lan 107% dibandhingake karo taun 2019. Kunci lawang kunci profil Seri SERI, seri ENDLESS, kunci gerbang kaca gagang kunci GUARD seri, lan gagang lawang mewah LEATHER sing dikembangake kanthi independen dening YALIS kabeh ditresnani pelanggan lan dadi pinunjul ing industri hardware lawang.

https://www.yalisdesign.com/multiplicity-2-product/

Biyen, pasar hardware lawang domestik wis ngupayakake strategi sing padha karo ngenalake, nyerna, nyerep, lan nggawe inovasi maneh. Strategi iki pancen migunani kanggo muter bathi pungkasan kanthi cara tartamtu. Nanging, nalika ruang jebakan terus nyusut, isih pasif.

 

Ing taun 2021, industri perangkat keras lawang kudu ngilangi katergantungan, ngrampungake kekurangan inovasi, katon bapak, luwih cepet tinimbang sing dibayangake pasar, supaya bisa ngerti irama pasar.

Ing pasar domestik lan internasional sing ora bisa diprediksi, kabutuhan pangguna mesthi dadi sing pertama. Mula, nalika ngadhepi tataran anyar, pola anyar, tantangan anyar lan kesempatan anyar, YALIS wis nyusun rencana utama lan visi mbesuk.

https://www.yalisdesign.com/multiplicity-product/

Ing paruh kapindho 2021, kita bakal nambah upaya kanggo njelajah kebutuhan pangguna luwih akeh ing macem-macem aspek urip lan hardware lawang, supaya tetep maju ing pasar, lan kanthi luwih efektif nguatake pengalaman pangguna hardware lawang ing lawang.

Terusake njupuk rong strategi utama internasionalisasi merek lan otomasi produksi minangka garis utama pangembangan. Siji tangane, kanthi tegas nyedhiyakake awake dhewe minangka pemasok solusi perangkat keras lawang profesional; Saliyane, YALIS terus nambah skala tumindake pabrik kanggo manajemen produksi sing luwih ketat. Ing taun 2021, kapasitas produksi bakal terus saya gedhe, kiriman bakal luwih cepet, lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan mewah.

https://www.yalisdesign.com/taichi-product/

Ing dalan dadi pabrik perangkat keras kelas kelas donya, YALIS wis maju luwih maju. Kanthi persaingan pasar sing saya rame lan owah-owahan sing cepet, YALIS uga wis nanggepi cepet. Nalika YALIS adaptasi karo pangowahan, iki uga ngiyatake kekuwatane dhewe. Mbesuk, apa sing bakal ditindakake YALIS? Kejutan iku pancen kudu diarep-arep.


Wektu kiriman: Mei-20-2021

Kirim pesen menyang kita: