YALIS Bakal Muncul Ing Interzum@home 2021

Amarga pengaruh COVID-19, Koelnmesse biennial diganti dadi platform digital Koelnmesse. Interzum@home bakal njupuk Panggonan saka 04. kanggo 07.05.2021. Ing interzum@home, luwih saka 140 perusahaan saka sekitar 24 negara bakal nampilake produk lan layanan ing platform digital Koelnmesse.

YALIS Design minangka produsen terkemuka khusus ing gagang lawanglan aksesoris hardware lawang kanggo lawang. Ing Mei 2019, YALIS melu pameran offline Koelnmesse, lan diapresiasi lan diakoni dening para pelanggan. Mula, YALIS bakal melu ing Koelnmesse digital 2021 lan terus nggawa produk lan solusi paling anyar kanggo para pelanggan.

Kepiye sampeyan bisa nemokake YALIS ing interzum@home?

  1. Mlebu ing platform digital interzum@home: home.interzum.de kanggo ndhaftar.
  2. Golek"YALIS"utawa"Desain YALIS”ing home.interzum.de kanggo nggoleki kita.

Ing digital interzum@home, sampeyan bisa browsing langsung menyang produk paling anyar, sampeyan uga bisa hubungi kita, utawa sampeyan bisa nggawe janjian kanggo rapat karo kita. Kita ngarepake ketemu lan komunikasi karo sampeyan ing digital interzum@home.

Yen sampeyan duwe pitakonan, please email kita ing info@yalisdesign.com utawa ninggalake pesen ing web, kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam

Desain YALIS, profesional sing paling dhuwur solusi hardware lawang supplier.

 

https://www.yalisdesign.com/guard-product/


Wektu kirim: Apr-30-2021

Kirim pesen kanggo kita: