CIDE 2021 Wis Dijadwalake, YALIS Maneh Nggawa Macem-macem Produk Anyar

The Ara Of Whole House Kustomisasi Teka

Kanthi paningkatan sakabèhé tingkat konsumsi lan terus-terusan nganyarke konsep konsumsi, kustomisasi omah kabèh wis dadi kasunyatan konsumsi kluwarga sing ora bisa dibalèkaké. China minangka negara kanthi jumlah konstruksi anyar sing relatif akeh ing donya, kira-kira 40% saka konstruksi anyar taunan ing donya. Pameran Industri Pintu Internasional China (CIDE) dikenal minangka "vane lan nyurung pangembangan industri", sing wis ningkatake ijol-ijolan industri lan kerjasama perdagangan. Iku promotor lan saksi saka kamakmuran industri lawang lan pasar ngarep selaras.

chrome-door-handle

 

Tanggal 6 Mei 2021, dibuka kanthi megah ing Pusat Pameran Internasional China Tianzhu Hall, Beijing. Pameran wis ngalami reformasi sing apik. Wilayah pameran dipérang dadi area pameran tema utama kayata kustomisasi omah, omah pinter, lawang kayu (jendhela), hardware, lan peralatan manufaktur cerdas, sing bisa luwih fokus ing rantai industri hulu lan hilir, lan promosi pameran lan pengunjung.

door-handle-brand

 

Minangka kanca lawas saka CIDE, YALIS mesthi ora absen. Ing pameran iki, booth YALIS isih kebak popularitas. YALIS uga disiapake lan nggawa macem-macem produk anyar, kalebu solusi hardware lawang, aksesoris hardware lawang lan kunci lawang pinter. Akeh gagang lawang anyar ngadeg metu ing antarane akeh merek hardware dening dhuwur-mburi, desain tampilan atmosfer lan dhuwur-bahan, nengsemake akeh peserta pameran lan panuku kanggo mungkasi kanggo pengalaman lan ijol-ijolan ing-ambane.

Akeh Sorotan Pameran

Kanthi terus-terusan ningkatake standar urip wong, syarat kanggo dekorasi omah saya mundhak, lan lawang interior saya suwe saya maju menyang humanisasi lan diversifikasi. Saka lawang kayu padhet asli lan lawang kaca, nganti lawang sing ora katon, lawang dhuwur langit-langit, lawang profil, lawang kaca rangka slim lan liya-liyane. Mulane, iku uga wis dijaluk industri hardware kanggo nggawe owahan sing cocog. YALIS wis ngembangake solusi hardware lawang sing cocog kanggo macem-macem lawang, sing ora mung bisa nggawa produsen lawang dhuwur-dhuwur nambah nilai tambah produk, nambah efek praktis saka lawang, nanging uga nyukupi kabutuhan estetis konsumen.

https://www.yalisdesign.com/multiplicity-2-product/

 

Contone, kanggo lawang kaca pigura ramping, desain gagang lawang kaca ing pasar saiki ora bisa nyukupi kabutuhan produsen lawang kaca. Liwat akeh riset pasar, YALIS sinau manawa produsen lawang kaca duwe titik nyeri nalika milih kunci lawang kaca, kayata adaptasi struktur internal sing angel, sawetara pilihan, lan gaya sing cocog. Mulane, YALIS nyuwil tradisi lan ngrancang seri kunci lawang kaca NO.292, seri kunci lawang kaca NO.272 lan kunci lawang kaca liyane, nggabungake fungsionalitas lan estetika seni hardware lan lawang kaca dadi siji, banget mulihake transparansi lan dhuwur- tekstur pungkasan saka pigura slim lawang kaca.

https://www.yalisdesign.com/water-cub-product/

 

Kanggo lawang kayu, kunci gagang lawang sing bisa dicocogake kanthi apik karo macem-macem bahan lan warna lawang kanggo nambah efek visual sakabèhé minangka pilihan sing panas ing pasar. Mulane, YALIS mentas diluncurakeMULTIPILITAS, PELANGI, CHAMELEON lan seri liyane saka kunci nangani lawang.

Mesthine, saliyane sorotan sing dicritakake ing ndhuwur, pameran iki uga bakal nampilake macem-macem produk anyar lan struktur anyar. Liwat CIDE, kita luwih ngerti kabutuhan pelanggan, lan luwih yakin ing mangsa ngarep. We are looking nerusake kanggo ketemu sampeyan wektu sabanjuré!

zinc-alloy-door-handle


Wektu kirim: Mei-14-2021

Kirim pesen kanggo kita: